• Cum să-ți albești dinții acasă • Review Crest Whitestrips

12:39

         

                            Întotdeauna mi-am dorit să am dinții mai albi cu un minimum de efort. Și, evident, fără ajutorul dentistului, care mă înspăimântă teribil. Am tot încercat să mă spăl pe dinți fie cu bicarbonat de sodiu, - experiment eșuat, mă dureau gingiile îngrozitor -, fie cu cărbune medicinal - la un moment dat se vedea o diferență, dar dacă nu mă spălam de două ori pe zi a câte 15 minute, se îngălbeneau înapoi, deși renunțasem la alimentele care îmi pătau dinții - . Ba chiar acum o lună am încercat și noua periuță de la Colgate Max White care are încorporată și un Whitening Pen, cu rezultate profesionale. Mi-a mai albit dinții, dar nu ajunsesem la albul pe care mi-l doream. Căutând pe internet și alte metode, am găsit câteva review-uri referitoare la benzile de albire Crest. Le-am citit, am căutat și alte păreri pe diferite forumuri, le-am încercat și eu și astăzi o să vă spun cu toată sinceritatea experiența mea cu benzile de albire de la Crest 
                           


                           Crest este o marcă americană cunoscută ca fiind numărul 1 în lume în materie de albire dentară. Benzile de albire (Crest Whitestrips) le-au adus faima pentru că au același efect ca și produsele folosite de medicii stomatologi în cabinete, la un preț mult mai mic. Crest Whitestrips sunt plasturi subțiri acoperiți cu un gel de albire pe bază de peroxid, ușor de folosit, care nu atacă smalțul.

                           Am primit pachetul numit ”Professional Effects” care promite dinți mai albi în doar trei zile. True! După trei zile s-a văzut diferența și deja primisem cuvinte de laudă. Pachetul conține 20 de pliculețe și un prospect (ce trebuie citit, știu, nici eu nu fac asta). În fiecare pliculeț se află două benzi: cea lungă pentru partea de sus a dinților, iar cea mai scurtă pentru partea de jos.
                           


                         EU nu am avut nicio problemă cu benzile. Am tot citit pe internet că pot duce la senzibilizarea dinților sau chiar la dureri crunte, dar nu am întâmpinat probleme din acestea. Dinții mei se simt ca înainte, nu s-a schimbat nimic, doar faptul că am renunțat (temporar) la cafea, la ciocolată, (sau ceai verde, dacă consumați, trebuie să vă opriți) și la toate alimentele care-mi puteau păta dinții. Cum ar fi acum să mâncăm niște afine/mure delicioase yum yum.
                             

CUM SE FOLOSESC?

Aplicarea lor este foarte simplă: dezlipiți benzile de pe folia lor, lipiți-le bine de dinți, ȘI NU VĂ SPĂLAȚI DINȚII ÎNAINTE! Așteptați 30 de minute, timp în care NU mâncați/fumați/beți (da, e greu să reziști, eu mereu ronțăi câte ceva, iar cu benzile astea e o întreagă provocare). După ce timpul a expirat, le dezlipiți, iar dacă a mai rămas gel pe dinți, periați-i, no problem. 

Plasturii se aplică o dată pe zi, timp de 14 sau 20 de zile, în funcție de tratamentul ales. Vă puteți opri oricând considerați că ați ajuns la nuanța dorită, sau bineînțeles, dacă apar probleme. 


________________

                         Împreună cu kitul de albire am primit și pasta Crest 3D White Brilliance care m-a făcut să îndrăgesc spălatul pe dinți (chiar și trei spălări, dacă simt neovie și de a treia). Este foarte mentolată (sau cel puțin așa mi se pare mie), îmi împrospătează respirația și curăță în profunzime. Are o textură abrazivă (am încercat s-o pozez cu blițul ca să se vadă cât mai bine) și este menită să-mi întrețină albul pentru mult timp.
               

                                                         _____________________

                     Pentru că vreau să obțin un zâmbet cââât mai alb, am încercat și stiloul de albire Dazzling White ce conține peroxid de hidrogen în proporție de 6%. Îl puteți folosit atât în timpul tratamentului, cât și singur. Rotiți până iese produsul, iar cu peria specială distribuiți gelul pe dinți și puneți temporizatorul pe 10 minute. Evitați gingiile sau buzele (pentru a preveni iritarea puteți folosi vaselina cosmetică în interiorul buzelor inainte de aplicare). După ce timpul a expirat, clătiți cu apă (sau dacă este nevoie, spălați-vă pe dinți) și NU MÂNCAȚI TIMP DE 30 DE MINUTE pentru a-și face efectul. Puteți bea doar lichide incolore în acest timp. Aplicați o singură dată pe zi!
                       


     Și cam așa arată dinții mei acum:
   
 
                                   
 Toate detaliile le găsiți pe site-ul oficial albirea-dintilor.com, unde sunt mai multe kituri ce se adaptează nevoilor voastre.
 Comanda vine în 24 de ore (oriunde în România) de la plasarea comenzii și plata se efectuează prin ramburs.
  Puteți cumpăra pliculețele și separat (comanda minimă este de 50 lei) dacă vreți să le testați.
  Benzile de albire nu actionează pe lucrările detare, doar pe dinții naturali
 Folosiți codul ” ILINCAM10  ” pentru a beneficia de 10% reducere la finalizarea comenzii.

                                   Voi ce părere aveți?

     Xoxo










You Might Also Like

2 comentarii

  1. Mai am putin si imi dau aparatul dentar jos si sunt sigura ca o sa am nevoie de albire intensa dupa acesti 2 ani de purtat aparat. Multumesc pentru info :)

    RăspundețiȘtergere