#comewithmetomilan

11:25

              De mult îmi doream să văd ”capitala modei ”,Milano,așa încât ajunsesem tare curioasă. Și într-adevăr, acest oraș este un paradis al cumpărăturilor. Pe oriunde ai lua-o, sunt străzi întregi pline de magazine, firme cunoscute, dar și boutique-uri cu vitrine ce îți fură privirile. E foarte greu să ieși dintr-un magazin fără să fi cumpărat ceva, tentația e prea mare.
              Cel mai mult mi-a plăcut Galleria Vittorio Emanuele, locul care mi s-a părut perfect pentru a-mi poza ținuta. Galeria cuprinde magazine de lux celebre, precum Louis Vuitton, Prada, Gucci, Versace și Giorgio Armani. Cupola din sticlă este spectaculoasă, iar podeaua mi se pare o adevărată operă de artă realizată din mozaic și marmură. Nu departe se află și Domul, principala atracție a orașului, parcă desprins dintr-o pictură veche. Arhitectura sa este incredibilă, având în vedere secolul în care a fost construit. În fața acestuia erau foarte mulți oameni de prin toate colțurile lumii. Am reușit să dau de mâncare și unor porumbei ce, fără prea multe rețineri, s-au așezat direct în brațele mele, ca semn de mulțumire pentru hrana oferită.
             Ținuta mea a fost compusă din niște pantaloni Ilinca Design dintr-un material foarte ușor, din mătase ce nu se șifonează și care se inchid parte peste parte, iar bluza are o dantelă superbă lucrată manual în partea de sus, vintage, ce lasă umerii la vedere. Pantofii au un aer masculin și reprezintă punctul de atracție al ținutei.      











You Might Also Like

2 comentarii