Back to school - part 1

02:58



  Este incredibil cât de repede s-a dus vara şi cu ce viteză a venit luna septembrie! Probabil toată lumea consideră această lună ca fiind ca o zi de "luni" în vieţile noastre şi noi, elevii, ştim foarte bine motivul. Peste tot aud "Începe şcoala!","V-aţi pregătit de şcoală?", "ŞCOALĂ", aşa fel încât nu mai am aceeaşi fericire pe care o aveam înainte când ma trezeam direct cu un buchet de flori în mână pentru doamna diriginte şi eram clasa a III-a. Bucuria de a ne revedea colegii, poate şi cei mai buni prieteni, de a petrece cam 6-7 ore cu ei in fiecare zi, de a ne face poze şi de a ne crea alte amintiri cu aceştia nu se compara cu nimic în lume. Abia aştept să merg cu fetele să ne facem prima poză de clasa a XI-a, pentru că anii ăştia nu-i mai întâlnim!



 Deci, cum ne îmbrăcăm în prima zi a anului şcolar? Cu ceva simplu! Eu voi alege o fustă, un maieu, o cămaşă creponată, câteva accesorii şi nişte tenişi pentru a mă simţi cât mai bine! Aşa că nu mai staţi pe gânduri, luaţi-vă ce vă place şi hai la poze!

PS: Vă urez baftă, la cât mai puţine absenţe şi multe note bune! Întotdeauna să munciţi pentru voi şi să vă bucuraţi de fiecare zi, pentru că nu toată lumea are şansa să înveţe!







   



În curând şi alte outfit-uri pentru sezonul "back to school".
Kisses!

You Might Also Like

0 comentarii