My Birthday (outfit)

10:46

                                           


           După părerea mea, zilele de naștere sunt cele mai importante momente ale vieții, în care fiecare trebuie să se bucure de începerea unui nou capitol din viața sa în care poate învăța, greși, asculta și ierta. Și sigur nu e doar părerea mea. Cu ocazia acestei introduceri, vreau să mulțumesc tuturor celor care, pe Facebook sau pe Instagram, mi-au urat ”La mulți ani!”, fiecare în felul său (am primit niște mesaje superbe de la câteva persoane cu care nu am vorbit niciodată) și că și-au răpit câteva secunde (sau minute) pentru asta. Vă mulțumesc.

            Cu siguranță ziua de ieri n-o voi uita niciodată. Urările au pornit încă de la ora 00:00 de la prietenele mele cele mai bune (sigur le știți, fie din priviri, fie personal, dacă nu, poze mai jos) și de la cei mai importanți oameni din viața mea. M-am trezit la 6, am mâncat, m-am îmbrăcat, m-am machiat și am plecat. Pentru câteva secunde chiar uitasem că este ziua mea. Mă întâlnesc cu prietenele mele la metrou, cu câteva dintre ele, nimic schimbat,  și bau, afară surpriză! Inima îmi bătea atât de tare, încât nu știam dacă să beau apă sau să mă așez puțin. Cu siguranță, sunt nebune (într-un sens bun).

             După școală, m-am pregătit pentru petrecerea de după-amiază și am plecat spre restaurant. Acolo, ce să vezi, era doar mama. O secundă de neatenție și toți invitații au iesit de sub masă: ”Surpriză!!” . Nu mă așteptam la așa ceva. Am dansat, ne-am distrat, și la final, tortul, o altă surpriză.
            Cu siguranță a fost cea mai frumoasă zi din viața mea.

            Ieri mi-am dat seama că sunt un om bogat. Și nu în hârtii, ci în suflet. Momentul în care persoanele dragi îți demonstrează că te iubesc cu adevărat nu poate fi cumpărat cu nimic. Iubiți-vă prietenii și nu-i supărați niciodată. Unii dintre ei vă iubesc cu adevărat.
            Mulțumesc părinților mei nespus de mult pentru toate eforturile depuse! Love you!

             Enjoy my photos! ( :
         








             Cât despre outfit, la liceu mi-am luat o bluză simplă vișinie, cu blugi și balerini, iar le pièce de résistance a fost cămașa vișinie, din catifea. (poza pe instagram)
            Seara am ales o rochie albă, baby-doll, din dantelă și niște tocuri bleu sidefat. Și desigur multă voie bună.        
                                             







Mulțumesc mult celor care-mi urmăresc blogul! Nu mă așteptam să fie atâtea persoane care îl citesc și mă apreciază. O să continui tot așa! #ilincamunteanublog

You Might Also Like

0 comentarii