Noile măşti Garnier Skin Natural Moisture+ | Care vi se potriveşte?

11:00


            Primele măşti de tip şerveţel le-am văzut în Sephora, dar nu m-am ambiţionat prea tare încât să mă încumet să cumpăr vreuna. De fiecare dată mă uitam la ele, le întorceam pe toate părţile şi imediat le puneam înapoi în raft în linie cu celelalte produse, încercând să nu par vreun client morocănos. Nu ştiu dacă am mai spus, dar până acum vreo doi-trei ani nu acordam nici cea mai mică atenţie îngrijirii tenului meu. Ba chiar să spun şi un gest teribil? Da, primele mele încercări cu fondul de ten erau testate direct pe pielea mea. Nu aveam niciun soi de primer sau vreo cremă hidratantă conform regulilor pe faţa mea. Nici măcar o urmă. Acum că tot v-am îngrozit destul încât să treceţi peste acest paragraf, vreau să trag un semnal de alarmă (ding-dong) pentru cele care îmi calcă pe urme. Niciodată, dar niciodată să nu vă neglijaţi tenul pentru că urmările sunt, din păcate, dureroase. 

             Recent am primit noile măşti de tip şerveţel de la Garnier şi am considerat momentul propice să vă povestesc experienţa mea inexistentă. De fapt nu, hai să nu fiu atât de dură cu mine, de vreun an încoace folosesc doar măştile de tip cremă, în special cea cu argilă. (Concluzionând primul paragraf, acum am mare grijă de tenul meu şi încerc pe zi ce trece să-i redau strălucirea şi hidratarea de mult pierdută - dacă vă interesează vă pot arăta ritualul meu de îngrijire).

             În noua gamă "Skin Naturals" au apărut 3 măşti de tip şerveţel ce promit hidratarea imediată a tenului, fiecare tip de ten având câte o mască diferită: masca cu ambalaj roz "Moisture + Confort" este dedicată tenului uscat şi sensibil, masca albastră "Moisture + Aqua Bomb" este pentru tenul deshidratat, iar cea verde numită "Moisture + Freshness" este potrivită tenului normal sau mixt. Toate măştile au la bază acid hialuronic şi serum hidratant, ce improspătează şi revigorează pielea, iar 15 minute sunt de ajuns pentru a-şi face efectul. Dar haideţi să le descoperim pe fiecare în parte.




Luându-le pe căprării, masca "Moisture Aqua Bomb" este revitalizantă, super hidratantă, destinată tenului dezhidratat. Masca are la bază extract de rodie şi promite chiar mai puţine riduri superficiale (după 3 utilizări) şi un aspect radiant. Serumul nu lasă tenul gras și este absorbit imediat.


Masca cu ambalaj roz, "Moisture Comfort" este destinată tenului uscat şi sensibil, fiind infuzată cu muşeţel. Pielea trebuie să fie mai fină, calmată, şi mai puţin uscată (asta după 3 utilizări), conform eşantioanelor realizate de laboratoarele Garnier.


Dintre cele trei, masca potrivită nevoilor mele este cea verde, "Moisture Freshness" ce promite o hidratare intensivă, o reîmprospătare şi minimalizarea porilor dilataţi. Această mască conţine extract de ceai verde ce matifiază tenul. Rezultatele acesteia ar fi că purifică, pielea pare mai curată şi creează o senzaţie de învăluire, asemănătoare unei comprese hidratante.


Măştile au o mărime universală, care pentru mine este puţin cam mare, dar asigură o acoperire maximă a tenului. Şerveţelul este îmbibat cu foarte mult serum, care, după ce v-aţi poziţionat masca pe faţă corespunzător, îl puteţi întinde pe gât şi pe mâini, sau tapotaţi cu un serveţel uscat până absoarbeţi produsul. Şerveţelul trebuie aplicat cu materialul alb pe pielea curăţată, iar stratul protector albastru trebuie înlăturat.



Da. Singura poză cât de cât acceptabilă cu masca pe faţă.


          Am aşteptat 15 minute timp în care am acceptat provocarea Garnier: mi-am făcut un ceai, m-am aşezat în fotoliu şi m-am pus pe lectură. M-am apucat recent de cartea "Me before you", varianta în engleză, scrisă de Jojo Moyes. Singurul motiv pentru care m-am apucat s-o citesc, chiar dacă am văzut filmul înainte, este pentru că nu am rămas profund lămurită de final şi am vrut să aflu exact intenţiile autorului. Mai multe nu spun, să nu vă stric plăcerea de a viziona filmul.

           După cele 15 minute, mi-am înlăturat masca şi mi-am masat excesul rămas de serum. Într-adevăr, pielea mea a fost mult mai hidratată. Până intră serul în piele, există o tentă lipicioasă, dar dispare. Mi-a minimalizat porii şi mi-a lăsat un aer de prospeţime. Următoarea mască pe care vreau s-o încerc este cea albastră, în zilele când voi simţi nevoia de un moment de răgaz - hai cu examenul de bacalaureat!







Preţul unei măşti este de 10 lei şi le găsiţi fizic în toate supermarket-urile mari ce ţin produse de îngrijire, iar online aici: Moisture+Aqua Bomb, Moisture+Comfort şi Moisture+Freshness.





           În viitor vreau să încerc şi măştile de la Sephora şi să fac o comparaţie (mulţumesc Diana de idee). Care vi se pare cea mai bună? Le-aţi încercat?

You Might Also Like

1 comentarii

  1. Am incercat-o si eu impreuna cu prietenul meu si e foarte buna, acum nu trece saptaman fara sa folosim mastile. Puteti vedea un revie complet pe blogul meu http://caliphsobeautyblog.com/masca-servetel-garnier-review/

    RăspundețiȘtergere