Velvet obsession

12:37


Cred că nu mai este un secret faptul că vedeta sezonului este, iar, inegalabila catifea. Cum v-am mai mărturisit, catifeaua este preferata mea și indubitabil alegerea mea când trebuie să ies în oraș. Catifeaua trezește în mine acea pasiune violentă de a avea toate piesele vestimentare confecționate doar din acest material. E, e, pot, pot?
                         Am întâlnit catifeaua sub diferite forme toamna aceasta, de la chokere până la cizme lungi, lungi, ce încă fac furori.  Am moștenit de la mama partea artistică și talentul de a mă uita la o simplă rolă de material imaginându-mi în următoarea secundă obiectul vestimentar deja finisat și rareori deja plasat într-o ținută.

                                 Cum nu m-am putut abține să nu pozez și pentru blog o ținută în care să nu implic catifeaua, în ținuta de astăzi vă arăt o variantă a acesteia combinată cu mai multe tonuri de gri, astfel încât să fie încadrată într-un tablou amestecat al culorilor reci. Ca să nu o închid foarte tare și ca să nu dârdâi de frig, am ales o geacă de piele mov lăcuită care imită picăturile de apă.
                                 Fusta pot spune că este ușchită, vine parte peste parte cu pliuri în lateral și cu buzunare, by Ilinca Design. 

Am avut o obsesie acum câteva luni pentru cizmele din piele gri și încă mă gândesc la unele lungi,lungi,lungi care să-mi acopere 90% din picior. Oare găsesc pe undeva? Până dau peste ele, le am pe acestea gri pe care le-am luat acum un an și le adooor.. dar niciodată nu am prea multe încălțări! 

PS: Stați cu ochii pe mine, nu plecați nicăieri, urmează un nou giveaway curând!










You Might Also Like

3 comentarii