• REVIEW • THE KYLIE LIP KIT℠ [UPDATED]

07:25

                                 Rujuri Kylie - 
Cred că fiecare din noi, iubitoarele de Instagram, am văzut măcar o dată o poză cu rujurile lichide ale lui Kylie Jenner. Cine este Kylie Jenner? O adolescentă de 19 ani, urmărită de peste 90 de milioane de persoane pe Instagram și care reușeste să aibă ”sold out” la fiecare produs pe care doar îl menționează, motiv pentru care și-a dorit să își creeze propria linie de cosmetice. Dacă nu știți despre Kylie Lip Kit, luați-vă o ceașcă de cafea și haideți să stăm de vorbă.

O mică istorie:
Kylie Jenner a anunțat încă de acum doi ani pe site-urile de socializare că lucrează la o surpriză pentru fani, iar momentul mult așteptat a fost sfârșitul lunii noiembrie, când au apărut primele 3 rujuri lichide mate, Dolce K, Candy K și True Brown K. Fiecare cutie conține un lip stain și un creion de contur în aceeași nuanță și acum unele din ele pot fi cumpărate separat. (Finally, eu puteam trăi şi fără creion)
             Imediat ce a anunțat disponibilitatea produselor, totul a fost o nebunie, contul oficial @kyliecosmetics a atins peste 400.000 de urmăritori, iar aceste trei nuanțe s-au vândut în mai puțin de un minut, pe site fiind peste 40.000 de persoane.

       În prezent Kylie şi-a mărit paleta cromatică a rujurilor, astfel încât există numeroase tente de nude (Posie K, ExposedMoon, Maliboo), maro închis (Brown Sugar), de roșu (Mary Jo, Merry), nuanţe derivate din roz (Koko KLove Bite, Kristende portocaliu (22, Apricot, Dirty Peach, Pumkin, Ginger), nuanțe de vişiniu-violet (Kourt K, Spice, Head over heels, Leo, Vixen ), un verde închis (Trick) sau chiar negru (Dead of knight). (a avut chiar și albastru închis sau bleu, dar au fost limited edition) și lista poate continua, întrucât brandul Kylie Cosmetics are multe lansări de produse.

- de la stânga la dreapta- Kourt K, True Brown K, Mary Jo, 22, Dolce K, Posie K, Candy K și Koko K

sursă foto:http://lovelace-media.imgix.net/uploads/1089/2c7e2820-ddc3-0133-e1b9-0e82a5619f43.png?w=684&h=513&fit=crop&crop=faces&auto=format&q=70

                      După succesul avut, a fost lansată și o serie de glossuri (tot în nuanțe de nude), iar apogeul, după părerea mea, a fost atins de cele 3 rujuri metalizate, cu finisare mată. Este vorba despre King K, Heir și Reign (acestea vin fără creion). Cel care m-a atras a fost Reign, o combinație roșu-bronz închis sclipitor. Îmi place la nebunie! 
sursă foto:https://d2xngy2dw7hums.cloudfront.net/media/photos/products/2016/04/15/po_kylie_jenner_metallic_matte_lipsticks_1460690682_936c4b80.jpg


Cât despre machiajul ochilor, există 3 palete, una nude (The Bronze Palette), una cu nuanţe burgundi (The Burgundy Palette) şi una cu derivate din portocaliu (The Royal Peach Palette). Pentru a contura ochii, Kylie Cosmetics a scos şi câteva kituri ce conţin un tuş gel, o pensulă în unghi specială şi un creion de ochi -  Chameleon (mov), Brown (maro), Bronze (bronz) şi Black (negru). Există şi două farduri singure Golden Plum şi Camo. Pentru a vă veni în ajutor, Kylie a scos şi un set de 5 pensule pentru ochi - Kylie Brush Set.


             Au urmat sute de review-uri, tutoriale și mii de poze, iar cumpărătorii erau extrem de fericiți. Am fost curioasă să văd dacă nu e doar publicitate, din moment ce mai toate pasionatele de make-up din lume așteaptau cu nerăbdare următorul restock și se manifestau cu sute de poze pe Instagram. Am căutat toate nuanțele disponibile, mi le-am ales pe cele de care aveam cea mai mare nevoie și am zis să le încerc.
Și.. să mă risc! Oricum mă consolează principiul că o fată nu are niciodată destule rujuri. 

__________________

PĂREREA MEA

                       După această scurtă prezentare, de aici urmează ce mi-am comandat eu: Candy K, Dolce K, Kourt K și Reign. Au venit într-o cutie neagră, simplă, destul de chic, iar atunci când o deschizi pe capac scrie mare KYLIE.
                       În interior erau produsele puse între doi bureți mari, printre care se ascundea și o ”scrisoare” de dragoste semnată de Kylie, plastifiată, iar pe spate acesteia se află logo-ul cu buzele. Îmi place că sunt atenți la detalii.



       Rujurile sunt lichide, au un miros de vanilie (exact cum sunt esențele de vanilie de la supermarket), iar finisarea, așa cum am mai spus, este mată. Sunt rezistente la transfer (doar cele mate!, cele metalizate NU rezistă așa bine) și nuanțele sunt foarte pigmentate. Mie nu îmi usucă buzele, dar niciodată nu le aplic fară ca buzele să fie hidratate înainte (o să pun mai jos o listă cu balsamurile mele preferate și eficiente). Rezistă foarte mult (trebuie insistat când vă demachiați) și din câte am observat, nu crapă.
  



Cutiile sunt dintr-un carton plastifiat, iar pe spatele lor găsim ”semnătura”  Kylie Xoxo, ingredientele (zoom pe imagine) și un sfat pentru un rezultat perfect: ”Line lips with lip liner and fill lips in with liquid lip color”. (Conturează-ți buzele cu creionul și umple-ți buzele cu rujul).  Rujul are 3,25 ml, iar creionul are 1,0 g. Bune de pierdut prin geantă!

(Reign)

Aplicatorul este unul obișnuit, este fin și puteți să vă aplicați produsul cu ușurință.

Creioanele sunt cremoase, au textură fină și acoperire mare.

 Sfatul meu: niciodată să nu uitați să vă exfoliați și hidratați buzele înainte de aplicarea rujului! Exfoliați-vă buzele cu ajutorul unei periuțe de dinti cu perii moi (sau puteți aplica un scrub blând), alegeți-vă balsamul de buze preferat, aplicați-l pe buze, așteptați 2-3 minute și stergeți-vă excesul! Astfel buzele vor fi mai moi și mai catifelate, scăpați de crăpăturile neplăcut și rujul va rezista și mai mult! Can't wait to see your photos - use the hashtag #ilincamunteanubty to share your photos with me. 

Ce balsam de buze folosesc: EOS "Pomegranate Raspberry" 29 ron (preferatul meu), Coconut Lip Balm (poză aici)
Cu ce mă demachiez: Garnier Micellar Cleansing Water ”All-in-1 Even waterproof mascara” (dacă nu mă însel costă până în 25 lei)

                                                         DOLCE K                     


REIGN


KOURT K 


CANDY K


PREȚURI: un kit (ruj+creion) costă 29$ (aproximativ 130 ron)
Acum există şi posibilitatea ca un ruj să fie cumpărat singur, iar acesta costă 17$ (aproximativ 75 lei)
                                               un gloss costă 15$ (aproximativ 65 ron)
      un lip stain metalic costă 18$ (aproximativ 78 ron)

                       
+ taxă de transport  14,95$ (aproximativ 65 ron)+ TVA 20% din valoarea coletului


DE UNDE CUMPĂR?   Site-ul oficial este www.kyliecosmetics.com. Nu a fost anunțată nicio colaborare cu alte site-uri, așa că NU vă recomand să comandați din altă parte, oricât de tentantă ar fi propunerea! Aceste rujuri sunt uşor de falsificat, iar Ebay-ul şi Aliexpress-ul sunt pline de acestea! Cea mai sigură sursă este DOAR site-ul oficial! NU RECOMAND FAKE-URILE.

CUM CUMPĂR?  Acum că nu mai este nebunia de altă dată, pur și simplu intrați pe site-ul oficial www.kyliecosmetics.com, vă selectați produsele favorite și procesați comanda cu toate datele necesare. 

ÎN CÂT TIMP ÎMI AJUNGE COMANDA?  În 2-3 săptămâni (teoretic) din ziua în care ați primit confirmarea. Pe mail veți avea și un link pe care puteti intra oricând să vă urmăriți coletul. 


                                                                     DUPES

Am căutat pe net câteva dupes pentru fiecare produs. Am citit și câteva articole în care se spune că Lip Kit-ul lui Kylie ar fi de fapt produse ale brandului ColourPop, reambalate și vândute sub numele ei. Sincer, nu prea cred toată povestea asta, dar adevărul este undeva la mijloc. Dacă vă place vreo culoare în mod deosebit, incercați să căutați alte alternative, însă NU cumpărați fake-uri! (Există câteva fake-uri care nici nu seamănă cu originalele, așa că este simplu să fiți păcălite)

       
Nuanțe asemănătoare cu Dolce K: NYX ”Cannes” 34 ron, ColourPop ”Beeper” 6$,  Sleek Matte Me ”Birthday Suit” 29,03 ron

                                        Candy K: Anastasia Beverly Hills ”Pure Hollywood” 119 ron,  Maybelline ”Nude thrill” 7$, MAC ”Velvet Teddy” 92 ron, ColourPop ”Clueless” 6$,

                                        True Brown K: ColourPop ”Limbo” 6$,  Dose of Colors ”Chocolate Wasted” 18$, MAC ”Antique Velvet” 92 ron

                                          22: L'Oreal ”Terra Cotta” 9,45$, Anastasia BH ”Persimmon119 ron, NARS ”Lana” 32$, ColourPop ”Succulent” 6$, Urban Decay Matte Revolution Lipstick ”Tilt” 99 ron,

                                         Kourt K: NYX ”Transylvania” 34 ron, Anastasia BH ”Sad Girl” 119 ron, NYX Liquid Suede ”Vintage”, Maybelline Vivid Matte Liquid ”Possessed Plum” 7$

                                          Posie K: Sephora Lip Stain ”Marvelous Mauve” 14$, NYX Matte Lipstick ”Whipped Caviar” 34 ron, Anastasia BH ”Soft Lilac” 119 ron

                                          Mary Jo: NYX Liquid Suede ”Kitten Heels” 7$, Sephora Lip Stain ”Always Red”, ColourPop ”Creeper” 6$, Make Up For Ever ”Iconic Red” 62,50 ron

                                          Koko K: Anastasia BH ”Milkshake” 119 ron, ColourPop ”Midi” 6$, Too Faced La Créme Color Drenched Lipstick ”Topless” 22$ 

                                          Exposed: NYX ”Abu Dhabi” 34 ron, ColorPop ”Chi” 6$, Anastasia BH ”Naked” 119 ron 
                                           Heir: Stila ”Dolce” 24$
                                   
                                           Dead of night: NYX Liquid Suede "Alien" 34 lei sau Colourpop Ultra Matte Lipstick "Bull Chic" 5 - sau poate chiar un creion negru, dermatograf.
         
                                           Ginger:Wet n Wild "Sandstorm" sau NYX Lingerie #04 Ruffle Trim

                                           Maliboo: Revlon Ultra HD Matte "Forever"

                                           Leo: Too Faced Melted "Drop Dead Red" 94 lei, Colourpop "LAX"

                                           Brown Sugar: Too Faced Melted "Chocolate Honey" sau NYX Liquid Suede "Downtown Beauty" 







             Sper ca articolul meu să vă fie de folos, pentru că acesta îi este scopul. Aștept întrebările și părerile voastre în secțiunea pentru comentarii. Vă îmbrățișez și spor la cumpărături!
              #ilincamunteanubty

    Conținutul acestui articol este realizat în totalitate de către mine, așadar NU accept să se folosească descrierea și pozele fără știrea și acordul meu!

You Might Also Like

19 comentarii

  1. ColourPop nu e dupe, e fix acelasi lucru doar ca nu platesti numele lui Kylie de pe ambalaj. Sunt produse de aceeasi fabrica, cu aceleasi ingrediente (difera putin ordinea lor).
    Next time save your money :)

    http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3585214/Beauty-blogger-slams-Kylie-Jenner-s-new-improved-Lip-Kit-formula-revealing-29-products-changed-color-ingredients-6-lipstick.html

    http://www.teenvogue.com/story/kylie-jenner-lip-kit-formula-colourpop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Irina,
      Am văzut și eu pe internet că părerile sunt împărțite și cu siguranță adevărul este undeva la mijloc. Eu le-am luat să le încerc și sunt tare încântată de ele!
      Mulțumesc pentru comentariu!

      Kisses

      Ștergere
  2. Buna! tie in cat timp ti a ajuns comanda?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Imi place blogul tau, keep up the good work. Am cateva intrebari: Ai platit ceva in plus la posta? A fost adus coletul la tine acasa sau te-ai dus tu sa il ridici? Am comandat si eu acum 2 saptamani :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, draga mea!

      Mulțumesc tare mult! Da, am mai platit și taxa care reprezintă 20% din valoarea coletului. Nu, nu mi-a venit acasă, am fost eu la poștă. Trebuie să ajungă, imediat primești avizul!
      Aștept și părerea ta despre rujuri!

      Pup

      Ștergere
    2. Mi-a venit avizul si pe el scrie ca am nevoie de delegatie, o cerere etc. Tu te ai dus cu altceva inafara de buletin?

      Ștergere
    3. Ia avizul cu tine și buletinul. Atât <3

      Xoxo

      Ștergere
  4. Buna! Ce parere ai despre kyliecosmetics.ro? Sunt produse oare fake sau este o pagina cu produse originale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună,

      Sincer.. eu nu aș încerca și nu îți recomand. Cea mai sigură sursă este, clar, site-ul ei, www.kyliecosmetics.com, in rest eu n-aș risca, mai ales că aliexpress-ul este plin de fake-uri.. Nu luați fake-uri!

      Hugs

      Ștergere
    2. Bună Ilinca! În legătură cu rujurile Kylie, am văzut ca și emag vând astfel de rujuri, or fi originale? Sunt undeva la 100 de lei.

      Ștergere
    3. Bună! O să mă uit și eu, chiar nu mă gândeam vreodată că voi găsi pe Emag, haha!
      Revin cu un răspuns!

      Ștergere
    4. Se pare că și acelea sunt fake-uri (cel puțin așa susțin două review-uri pe site-ul lor). Este mult mai ușor să comanzi direct de pe www.kyliecosmetics.com și așa ești 100% sigură că te poți bucura de rujurile adevărate.

      Ștergere
  5. Buna Ilinca, aveai factura in colet sau ai declarat tu valoarea produselor, pentru vama? Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Taxa aceea de 20% se plateste la posta in momentul in care ridici coletul?

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere